Політика конфіденційності

Загальний

На підставі статті 13 Федеральної конституції Швейцарії та положень про захист даних Швейцарської Конфедерації (Закон про захист даних, DSG) кожна людина має право на захист свого приватного життя, а також на захист від неправомірного використання своїх особистих даних. Оператори цих сторінок дуже серйозно ставляться до захисту персональних даних. Ми звертаємося з вашими особистими даними конфіденційно та відповідно до встановлених законом правил захисту даних та цієї декларації про захист даних.

У співпраці з нашими хостинг-провайдерами ми прагнемо якнайкраще захистити бази даних від несанкціонованого доступу, втрати, неправильного використання або фальсифікації.

Ми хотіли б відзначити, що передача даних через Інтернет (наприклад, спілкування електронною поштою) може мати прогалини в безпеці. Повний захист даних від доступу третіх осіб неможливий.

Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтесь на збирання, обробку та використання даних, як описано нижче. Цей веб-сайт, як правило, можна відвідувати без реєстрації. Такі дані, як відвідані сторінки або імена файлів, дата і час, зберігаються на сервері в статистичних цілях без прямого зв'язку з особистістю. Якщо на наших сторінках збираються особисті дані (наприклад, ім'я, адреса або адреса електронної пошти), це завжди робиться на добровільній основі, наскільки це можливо. Ці дані не передаватимуться третім особам без вашої прямої згоди.

Обробка персональних даних

Особисті дані - це будь-яка інформація, що відноситься до ідентифікованої або особи, що піддається ідентифікації. Суб'єкт даних - це особа, щодо якої обробляються персональні дані. Обробка включає будь-яку обробку персональних даних, незалежно від використовуваних засобів і процедур, зокрема, зберігання, розкриття, придбання, стирання, збереження, зміна, знищення та використання персональних даних.

Ми опрацьовуємо персональні дані відповідно до швейцарського законодавства про захист даних. Якщо і в тій мірі, в якій застосовуємо GDPR ЄС, ми також опрацьовуємо персональні дані на наступних правових підставах згідно зі ст. 6 (1) GDPR:
літ. a) Обробка персональних даних за згодою суб'єкта даних.
літ. b) Обробка персональних даних для виконання договору із суб'єктом даних, а також для здійснення відповідних переддоговірних заходів.
літ. c) обробка персональних даних для виконання юридичного зобов'язання, якому ми підлягаємо відповідно до чинного законодавства ЄС або застосовного законодавства країни, в якій GDPR застосовується повністю або частково.
літ. d) обробка персональних даних з метою захисту життєво важливих інтересів суб'єкта даних чи іншої фізичної особи.
літ. f) Обробка персональних даних для захисту законних інтересів нас або третіх осіб, якщо лише основні свободи, права та інтереси суб'єкта даних не переважають над ними. Законні інтереси включають, зокрема, наші ділові інтереси, пов'язані з можливістю надання нашого веб-сайту, інформаційною безпекою, забезпеченням виконання наших власних юридичних вимог та дотриманням швейцарського законодавства.

Ми опрацьовуємо персональні дані протягом терміну, необхідного для відповідної мети чи цілей. У разі тривалішого зберігання даних у зв'язку з юридичними та іншими зобов'язаннями, які ми несемо, ми обмежуємо обробку відповідним чином.

Cookies

На цьому сайті використовуються файли cookie. Це невеликі текстові файли, які дозволяють зберігати конкретну інформацію, що стосується користувача, на термінальному пристрої користувача під час його роботи з сайтом. Cookies дозволяють, зокрема, визначити частоту використання та кількість користувачів сторінок, проаналізувати поведінкові моделі використання сторінок, а також зробити нашу пропозицію зручнішою для клієнтів. Файли cookie зберігаються після завершення сеансу роботи браузера і можуть бути вилучені під час повторного відвідування сайту. Якщо ви не бажаєте цього, вам слід настроїти свій інтернет-браузер таким чином, щоб він не приймав файли cookie.

Загальне заперечення проти використання файлів cookie з метою онлайн-маркетингу можна заявити для великої кількості послуг, особливо для відстеження через сайт США https://optout.aboutads.info або сайт ЄС https://www.youronlinechoices.com/. Крім того, відмова від зберігання файлів cookie може бути досягнута шляхом їх деактивації в налаштуваннях браузера. Зверніть увагу, що в цьому випадку не всі функції цієї онлайн-пропозиції можуть бути використані.

Файли журналу сервера

Провайдер цього веб-сайту автоматично збирає та зберігає інформацію у так званих файлах журналу сервера, які ваш браузер автоматично передає нам. До них відносяться:

Відвіданий веб-сайт
Час у момент доступу
Обсяг переданих даних у байтах
Джерело/посилання, з якого ви перейшли на сторінку
Використовуваний браузер
Операційна система, що використовується
IP-адреса, що використовується

Ці дані неможливо знайти присвоєні конкретним особам. Ці дані не поєднуються з іншими джерелами даних. Ми залишаємо за собою право перевіряти ці дані заднім числом, якщо нам стануть відомими конкретні ознаки незаконного використання. Файли журналів збираються та тимчасово зберігаються для забезпечення безпечної роботи сервера. Провайдер зберігає IP-адреси протягом 14 днів для забезпечення роботи. Там, де це технічно можливо та доцільно, IP-адреси анонімізуються через 24 години.

Шифрування SSL/TLS

Цей веб-сайт використовує шифрування SSL/TLS з метою безпеки та захисту передачі конфіденційного вмісту, наприклад, запитів, які ви надсилаєте нам як оператору сайту. Ви можете розпізнати зашифроване з'єднання по тому, що адресний рядок браузера змінюється з "http://" на "https://", а також символ замку в рядку браузера.

Якщо активовано шифрування SSL або TLS, дані, які ви надсилаєте нам, не можуть бути прочитані третіми особами.

Контактна форма

Якщо ви надсилаєте нам запит через контактну форму, ваші дані з форми запиту, включаючи контактні дані, які ви там вказали, будуть зберігатися нами для обробки запиту та у разі подальших питань. Ми не передаємо ці дані без вашої згоди.

Послуги третіх осіб

Цей сайт може використовувати Google Maps для вставлення карт, Google Invisible reCAPTCHA для захисту від ботів та спаму, а також YouTube для вставки відео.

Ці служби американської компанії Google LLC використовують, серед іншого, файли cookie, за допомогою яких дані передаються компанії Google у США, при цьому ми припускаємо, що в даному контексті не відбувається жодного особистого відстеження виключно за допомогою нашого веб-сайту.

Компанія Google зобов'язалася забезпечити належний захист даних відповідно до американсько-європейського та американо-швейцарського щитів конфіденційності.

Щоб отримати додаткові відомості, перегляньте політику конфіденційності Google.

Права суб'єкта даних

Право на підтвердження

Кожен суб'єкт даних має право запитати у оператора сайту підтвердження того, чи обробляються персональні дані, що стосуються його. Якщо ви бажаєте скористатися цим правом на підтвердження, ви можете зв'язатися з нами у будь-який час.

Право на ректифікацію

Будь-яка особа, зацікавлена в обробці персональних даних, має право домогтися невідкладного виправлення неточних персональних даних, що належать до неї. Крім того, суб'єкт даних має право з урахуванням цілей обробки вимагати заповнення неповних персональних даних, у тому числі за допомогою додаткової заяви. Якщо ви бажаєте скористатися цим правом на виправлення, ви можете зв'язатися з нами у будь-який час.

Право на інформацію

Кожна особа, яка зачіпає обробку персональних даних, має право в будь-який час і безкоштовно отримати від оператора цього сайту інформацію про дані, що зберігаються, та копію цієї інформації. Крім того, за потреби може бути надана інформація про наступне:

  • Цілі обробки
  • Категорії оброблюваних персональних даних
  • Одержувачі, яким були або будуть розкриті персональні дані
  • якщо це можливо, заплановану тривалість зберігання персональних даних або, якщо це неможливо, критерії визначення цієї тривалості
  • існування права на виправлення або видалення персональних даних, що стосуються їх, або обмеження обробки контролером, або права на заперечення проти такої обробки
  • наявність права на оскарження у наглядовому органі
  • якщо персональні дані отримані не від суб'єкта даних: Вся доступна інформація про походження даних

Крім того, суб'єкт даних має право на отримання інформації про те, чи були персональні дані передані до третьої країни чи міжнародної організації. Якщо це так, суб'єкт даних також має право на отримання інформації про відповідні гарантії щодо передачі. Якщо ви бажаєте скористатися цим правом на інформацію, ви можете зв'язатися з нами у будь-який час.

Право на стирання (право бути забутим)

Будь-яка особа, зацікавлена в обробці персональних даних, має право отримати від контролера цього сайту невідкладне видалення персональних даних стосовно неї або її, якщо застосовується одна з таких підстав і якщо обробка більше не є необхідною:

  • персональні дані були зібрані або інакше оброблені для цілей, для яких вони більше не потрібні
  • суб'єкт даних відкликає згоду, на якій було засновано обробку, та немає інших законних підстав для обробки
  • суб'єкт даних заперечує проти обробки на підставах, пов'язаних з його чи її конкретною ситуацією, і немає переважних законних підстав для обробки, або суб'єкт даних заперечує проти обробки у разі прямого маркетингу та пов'язаного з ним профілювання
  • Персональні дані були опрацьовані незаконно
  • видалення персональних даних необхідне виконання юридичного зобов'язання відповідно до законодавства Союзу чи держави-члена, якому підпорядковується контролер
  • Персональні дані були зібрані у зв'язку з послугами інформаційного суспільства, які пропонуються дитині безпосередньо

Якщо діє одна з вищезгаданих причин і ви хочете домовитися про видалення особистих даних, що зберігаються у оператора цього сайту, ви можете зв'язатися з нами у будь-який час. Ми негайно вживемо заходів для виконання запиту про видалення.

Право на обмеження обробки

Будь-яка особа, зацікавлена в обробці персональних даних, має право домогтися від контролера цього сайту обмеження обробки, якщо виконується одна з наступних умов:

  • точність персональних даних оспорюється суб'єктом даних протягом періоду, що дозволяє контролеру перевірити точність персональних даних
  • обробка є незаконною, суб'єкт даних заперечує проти видалення персональних даних і просить натомість обмежити використання персональних даних
  • Контролерові більше не потрібні персональні дані для цілей обробки, але вони потрібні суб'єкту даних для цілей затвердження, Суб'єкт даних заперечив проти обробки на підставах, пов'язаних з його або її конкретною ситуацією, і поки не ясно, чи переважають законні інтереси контролера інтересів суб'єкта даних

Якщо одна з вищезгаданих умов виконується, ви можете у будь-який час звернутися до нас із проханням про обмеження обробки персональних даних. Ми організуємо обмеження обробки.

Право на переносимість даних

Будь-яка особа, зацікавлена в обробці персональних даних, має право на отримання персональних даних, що належать до неї, у структурованому, загальноприйнятому та машиночитаному форматі. Крім того, суб'єкт даних має право домогтися прямої передачі персональних даних від одного контролера іншому контролеру, якщо це технічно можливо і за умови, що це не вплине на права і свободи інших осіб. Для відстоювання права на переносимість даних ви можете будь-коли зв'язатися з оператором цього сайту.

Будь-яка особа, зацікавлена в обробці персональних даних, має право в будь-який час заперечувати, на підставах, пов'язаних з її конкретною ситуацією, проти обробки персональних даних, що стосуються її.

Оператор даного веб-сайту не буде більше обробляти персональні дані у разі заперечення, якщо ми не зможемо продемонструвати переконливі законні підстави для обробки, які переважають інтереси, права та свободи суб'єкта даних, або для затвердження, здійснення або захисту юридичних претензій. Щоб скористатися своїм правом на заперечення, можна звернутися безпосередньо до оператора даного веб-сайту.

Кожна людина, яку стосується обробка персональних даних, має право в будь-який час відкликати дану згоду на обробку персональних даних. Якщо ви хочете скористатися своїм правом на відкликання згоди, ви можете зв'язатися з нами у будь-який час.

Пошта для заперечень

Використання контактних даних, опублікованих у рамках зобов'язань щодо відбитка, для розсилки рекламних та інформаційних матеріалів, які не були явно запитані, цим забороняється. Оператори сторінок однозначно залишають за собою право вжити юридичних дій у разі незапрошеної розсилки рекламної інформації, наприклад, через спам-розсилки.

YouTube

Функції сервісу YouTube інтегровані на цьому сайті. "YouTube" належить компанії Google Ireland Limited, яка зареєстрована та діє відповідно до законодавства Ірландії з юридичною адресою Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland, яка надає послуги в Європейській економічній зоні та Швейцарії.

Ваша юридична угода з "YouTube" складається з Умов надання послуг. Ці Умови є юридично зобов'язуючою угодою між вами та YouTube щодо використання вами Служб. Політика конфіденційності Google пояснює, як "YouTube" обробляє та захищає вашу особисту інформацію під час використання вами Служби.

Google reCAPTCHA

На даному сайті використовується сервіс reCAPTCHA, який надає компанія Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street Dublin 4, Ireland "Google"). Запит використовується для того, щоб відрізнити, чи зроблено введення людиною або за допомогою автоматизованої, машинної обробки. Запит включає передачу IP-адреси і, можливо, інших даних, необхідних Google для роботи сервісу reCAPTCHA. З цією метою ваше введення передається в Google і використовується там. Однак вашу IP-адресу буде попередньо скорочено компанією Google у межах країн-членів Європейського Союзу або інших країн-учасниць Угоди про Європейський економічний простір. Тільки у виняткових випадках повна IP-адреса буде передана на сервер Google у США і там скорочено. За дорученням оператора даного веб-сайту Google використовуватиме цю інформацію для оцінки використання вами цієї послуги. IP-адреса, передана вашим браузером у рамках reCaptcha, не буде об'єднана з іншими даними Google. Ваші дані також можуть бути передані до США. Для передачі даних США існує рішення Європейської комісії про адекватність, " Щит конфіденційності " . Google бере участь у "Щиті конфіденційності" та підпорядковується його вимогам. Натискаючи кнопку запиту, ви даєте згоду на обробку своїх даних. Обробка здійснюється на підставі ст. 6 (1) літ. a DSGVO за вашою згодою. Ви можете відкликати свою згоду у будь-який час, що не вплине на законність обробки, що здійснюється на підставі згоди до моменту відкликання.

Для отримання додаткової інформації про Google reCAPTCHA та відповідної політики конфіденційності, будь ласка, ознайомтеся з політикою конфіденційності Google.

Google Analytics

На цьому сайті використовується Google Analytics, служба веб-аналітики, яку надає Google Ireland Limited. Якщо контролер даних на цьому сайті знаходиться за межами Європейської економічної зони або Швейцарії, обробка даних Google Analytics здійснюватиметься компанією Google LLC. Google LLC та Google Ireland Limited далі називаються "Google".

Отримані статистичні дані дозволяють нам покращити нашу пропозицію та зробити її більш цікавою для вас як користувача. Цей сайт також використовує Google Analytics для аналізу потоків відвідувачів на різних пристроях через ідентифікатор користувача. Якщо у вас є обліковий запис Google, ви можете вимкнути аналіз вашого використання на різних пристроях у налаштуваннях у розділі "Мої дані", "Особисті дані".

Правовим підґрунтям для використання Google Analytics є ст. 6 абз. 1 п. 1 літ. f DS-GVO. IP-адреса, передана вашим браузером у рамках Google Analytics, не буде об'єднана з іншими даними Google. Ми хотіли б зазначити, що на цьому сайті Google Analytics розширено кодом "_anonymizeIp();", щоб забезпечити анонімізований збір IP-адрес. Це означає, що IP-адреси обробляються у скороченій формі, щоб їх не можна було пов'язати з конкретною людиною. Якщо зібрані дані можуть бути віднесені до будь-якої особі, це негайно виключається, і персональні дані негайно видаляються.

Тільки у виняткових випадках повна IP-адреса буде передана на сервер Google у США і там скорочено. За дорученням оператора даного сайту Google буде використовувати цю інформацію для оцінки використання вами сайту, складання звітів про роботу сайту та надання оператору сайту інших послуг, пов'язаних із роботою сайту та використанням Інтернету. У виняткових випадках, коли персональні дані передаються до США, Google взяла участь у програмі EU-US Privacy Shield, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

Google Analytics використовує файли cookie. Інформація, отримана за допомогою cookie, про використання вами даного веб-сайту зазвичай передається на сервер Google у США та зберігається там. Ви можете відмовитись від використання файлів cookie, вибравши відповідні налаштування у своєму браузері, проте врахуйте, що в цьому випадку ви не зможете користуватися всіма функціями даного сайту. Крім того, ви можете запобігти збору даних, що генеруються cookie і пов'язаних з використанням вами веб-сайту (в тому числі вашої IP-адреси), у Google, а також обробку цих даних Google, завантаживши та встановивши плагін для браузера, доступний за наступним посиланням: Деактивувати Google Analytics.

Facebook Pixel

В рамках нашої онлайн-пропозиції використовується так званий "піксель Facebook" соціальної мережі Facebook, оператором якої є Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, США, або якщо ви є резидентом ЄС, Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ірландія ("Facebook").

За допомогою пікселя Facebook може визначити вас як відвідувача нашої онлайн-пропозиції як цільову групу для показу рекламних оголошень (так званих "оголошень Facebook"). Відповідно, ми використовуємо піксель Facebook для показу розміщеної нами реклами Facebook тільки тим користувачам Facebook, які також виявили інтерес до нашої онлайн-пропозиції або мають певні характеристики (наприклад, інтереси до певних тем або продуктів, які визначаються на основі відвідуваних веб-сайтів), які ми передаємо Facebook (так звані "користувацькі аудиторії"). За допомогою пікселя Facebook ми також хочемо переконатися, що наша реклама в Facebook відповідає потенційним інтересам користувачів і не має ефекту. За допомогою пікселя Facebook ми також можемо відстежувати ефективність реклами Facebook з метою статистики та маркетингових досліджень, спостерігаючи, чи були користувачі перенаправлені на наш сайт після натискання на рекламу Facebook (так звана "конверсія").

  • Політика конфіденційності Facebook
    Обробка даних Facebook відбувається в рамках політики використання даних Facebook. Відповідно, загальна інформація про показ реклами Facebook у Політиці використання даних Facebook. Докладнішу інформацію та подробиці про Facebook Pixel та про те як він працює, можна знайти в розділі допомоги Facebook.
  • Основа
    Використання Facebook Pixel та зберігання "конверсійних файлів cookie" засноване на ст. 6 п. 1 літ. a DSGVO.
  • Договір на обробку даних замовлення
    Для обробки даних, щодо яких Facebook виступає як обробник даних, ми уклали з Facebook договір про обробку даних, в якому ми зобов'язуємо Facebook захищати дані наших клієнтів і не передавати їх третім особам.
  • Опозиція
    Ви можете заперечити проти збору даних пікселем Facebook та використання даних для показу реклами Facebook. Щоб налаштувати, які типи реклами будуть показуватися вам у Facebook, ви можете перейти на сторінку, створену Facebook, і дотримуватися інструкцій з налаштування реклами на основі використання. Налаштування залежить від платформи, тобто. застосовуються до всіх пристроїв, наприклад, настільних комп'ютерів або мобільних пристроїв.

Matomo

Цей веб-сайт використовує Matomo, сервіс веб-аналізу, який ми розміщуємо на сервері в Німеччині. Таким чином, дані, зібрані за допомогою цього сервісу, не виходять за межі Європейської економічної зони.

Всі дані не містять персональних даних і використовуються нами виключно для покращення пропозиції та зручності користування нашим веб-сайтом.

Правовою основою для використання Matomo є ст. 6 абз. 1 речення 1 літ. f GDPR. IP-адреса, передана вашим браузером в рамках Matomo, анонімізується і не об'єднується з іншими даними. Це означає, що IP-адреси обробляються в скороченому вигляді, щоб їх не можна було пов'язати з конкретною особою. Якщо зібрані про вас дані можуть бути пов'язані з конкретною особою, це негайно виключається, і персональні дані негайно видаляються.

Matomo використовує файли cookie. Інформація, що генерується файлом cookie про використання вами цього веб-сайту, як правило, передається на сервер у Німеччині і зберігається там. Ви можете відмовитися від використання файлів cookie, вибравши відповідні налаштування у своєму браузері, однак, будь ласка, зверніть увагу, що в цьому випадку ви не зможете використовувати всі функції цього веб-сайту в повному обсязі.

Передача даних у США

Крім того, на нашому сайті інтегровані інструменти компаній, розташованих у США. Якщо ці інструменти активні, ваші особисті дані можуть бути надіслані на американські сервери відповідних компаній. Ми хотіли б зазначити, що США не є безпечною третьою країною у сенсі законодавства ЄС щодо захисту даних. Американські компанії зобов'язані передавати персональні дані органам безпеки без того, щоб ви як суб'єкт даних могли вжити проти цього юридичних дій. Тому не можна виключати, що влада США (наприклад, спецслужби) обробляють, оцінюють і постійно зберігають ваші дані, розташовані на американських серверах, з метою моніторингу. Ми не маємо жодного впливу на ці операції з обробки.

Зміни

Ми залишаємо за собою право змінювати цю політику конфіденційності будь-коли без попереднього повідомлення. При цьому буде застосовуватись поточна версія, опублікована на нашому сайті. Якщо політика конфіденційності є частиною угоди з вами, ми повідомимо вас про зміни електронною поштою або іншим відповідним способом у разі оновлення.